Onze filosofie

Onze missie

Midden in de wijk “Den Brandt” in Wilrijk is sinds kort  wijnwinkel Vinophilo gevestigd in een mooi herenhuis in de Berkenlaan 63 te WILRIJK.

Onze wijnwinkel heeft een uitgebreid assortiment Europese kwaliteitswijnen alsook mousserende wijnen en Franse topchampagnes. Van “premium brands” Château Margaux of Barolo voor een speciaal diner met familie en goede vrienden tot een lekkere soepele wijn uit Spanje. Van klassieke Italiaanse wijnregio’s zoals Piemont en Toscane tot verrassende ontdekkingen uit Oostenrijk en Duitsland, het staat bij ons in de winkel.

Onze premium wijnen worden bewaard in een klimaatkast in optimale omstandigheden. En in onze degustatieruimte worden proeverijen en privé-events georganiseerd.

Onze service

Een vriendelijk team helpt u verder met advies. Vanaf 120 euro leveren wij gratis in Antwerpen tot een afstand van 5 km, en mits vergoeding versturen wij uw bestelling in België.

Wij zullen met veel plezier uw wijn verpakken tot een prachtig relatiegeschenk. Bestel tijdig uw eindejaarsgeschenken voor 2019. Wij maken samen met U een offerte op maat in functie van het gewenste budget.

Wenst u meer info, kom gerust langs of stuur  een mailtje naar info@vinophilo.be of bel ons : 03 827 74 40 of mob 0479 69 85 67

Geïnteresseerd in onze wijnen?

Zoekt U een wijn voor uw feestjes of bedrijfsevenementen dan kan U die bij ons bestellen. Uw bestelling zal met de meeste zorg worden uitgevoerd.

Weet U niet zeker hoeveel flessen U nodig zal hebben dan wij nemen binnen de week het teveel terug.

We beschikken ook over een proefruimte tot 16 personen die door uw groep of vereniging kan afgehuurd worden. De geschonken wijntjes worden aan winkelprijs gefactureerd.

mail naar info@vinophilo.be of bel ons op 03 827 74 40

Wil U graag een relatiegeschenk laten leveren met een persoonlijke boodschap van uw bedrijf?