Onze filosofie

Onze Missie

In de zuidrand van Antwerpen in de mooie parkwijk “Den Brandt” te Wilrijk is  Wijnwinkel Vinophilo gevestigd  in de Berkenlaan 63.

Vinophilo is gespecialiseerd in Europese kwaliteitswijnen en mousserende wijnen. Van “premium brands” Château Margaux of Barolo voor een speciaal diner met familie en goede vrienden, tot een lekkere soepele wijn uit Spanje. Van klassieke Italiaanse wijnregio’s zoals Piemonte en Toscane tot verrassende ontdekkingen uit Oostenrijk en Duitsland, het staat bij ons in de winkel.

Onze premium wijnen worden bewaard in een klimaatkast in optimale omstandigheden. En in onze degustatieruimte worden proeverijen en privé-events georganiseerd.

Onze Service

Een vriendelijk team helpt u verder met advies. Vanaf 120 euro leveren wij gratis in Antwerpen tot een afstand van 5 km, en mits vergoeding versturen wij uw bestelling in België.

Wij zullen met veel plezier uw wijn verpakken tot een prachtig relatiegeschenk. Bestel tijdig uw eindejaarsgeschenken voor 2019. Wij maken samen met U een offerte op maat in functie van het gewenste budget.

Wenst u meer info, kom gerust langs of stuur  een mailtje naar info@vinophilo.be of bel ons 0479 69 85 67

Heb je interesse in onze wijnen?

Ben je op zoek naar originele lekkere wijnen voor je trouwfeest of communiefeest, dan ben je bij Vinophilo op het juiste adres.

Samen zoeken we de gepaste wijnen, rekening houdend met je smaak en je budget. Je bestelling zal met de meeste zorg worden uitgevoerd en geleverd.

Weet je nog niet zeker hoeveel flessen je nodig zal hebben dan nemen we binnen de week het teveel terug.

We beschikken ook over een proefruimte tot 16 personen die door uw groep of vereniging kan afgehuurd worden. De getaste wijnen worden aan winkelprijs gefactureerd.

Indien er daarbij aangepaste hapjes gewenst worden, kan er een traiteur ingeschakeld worden.

mail naar info@vinophilo.be of bel ons op 0479698567

Wil U graag een relatiegeschenk laten leveren met een persoonlijke boodschap van uw bedrijf?